Frågor och svar om kärlek

18 Jun 2014, 13:18 283
Tjej, 13 år
Question


Hej! Jag är en 13 årig tjej som är kär i en..hmm..15-16 årig kille. Jag gillar verkligen honom jätteee mycket och han är en så underbar person (fast jag inte känner honom till 100%). Men Problemet är bara att han går ut grundskolan efter sommarlovet..och jag vet inte vad jag ska göra...ska jag bara försöka glömma honom, eller berätta hur jag känner? ( jag har ej berättat det) Och borde jag fråga hur han känner? Om han känner någonting tillbaka? Och en till sak bara..Han brukar le mot mig och hälsa. Han är också hyffsat trevlig mot mina vänner. Betyder det att han gillar mig?

Svar
Annika Scutt
Fryshusets Nätvandrare

Hej,

jag är ledsen om det här svaret kommer lite sent, nu har nog sommarlovet börjat redan? Det är svårt för mig att svara på om han gillar dig eller inte, men det du beskriver låter ju positivt. :) Bra att han verkar trevlig och ler mot dig. Det enda sättet man får reda på om någon gillar en är ju att chansa lite! Lära känna honom, prata med honom mer, försöka se till att träffas. Tycker absolut det är värt det. Om du inte har sagt något, eller gjort något åt det redan, och har möjlighet, tycker jag du ska ta mod till dig och skapa mer kontakt med honom. Visst, det kan hända att han inte känner likadant som dig, men det vet du ju inte förrän du kollar! Lycka till!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar