Frågor och svar om piercing

9 Jun 2014, 15:55 615
Tjej, 15 år
Question


Hej jag har precis fyllt 15 år och jag vill jätte gärna göra navelpiercing, jag har tjatat sen jag var 13år. Jag har lyckats övertala min mamma men har inte vågat fråga min pappa eftersom att jag vet hans svar. Men min mamma vill att jag pratar med min pappa innan jag gör, och hon vill inte att jag gör utan att min pappa inte vet. Men tycker du att det är okej om en av dom låter mig göra det?

En annan fråga, vi ska resa den här sommaren och jag hade ju planerat att inte berätta för min pappa, men han kommer ju att se piercingen när vi badar osv. Och jag kan inte hålla på att ta av den hela tiden för då blir den bara infekterad :/ snälla hjälp!

Svar
Madeleine Boström
Föreningen Tilia

Hej :) tack för att du ville bolla dina tankar med mig!

Det låter som att du hade mått bäst av att berätta för båda dina föräldrar. Precis som du säger kommer båda två att få reda på det tids nog.. Så om jag hade varit i din sits så hade jag berättat för min pappa och övertalat honom med.. Lycka till! :)

Kram, Madeleine  

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar