Frågor och svar om förhållande

17 Jun 2014, 22:33 200
Kille, 18 år
Question


He!j :) har nyligen för ca: en månad sen gjort slut men en tjej som jag tyckte jätte mycket och och hade otroligt mycket känslor för. Men nu redan knappt efter en månad sen vi gjorde slut, så har hon redan börjat träffat en annan kille. Jag vill också träffa nya tjejer och människor och så borde jag göra detsamma, eller vad tycker du?

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej!

Jag tycker du ska ta det i din takt. Är det en person du tyckt mycket om kanske det tar en liten stund innan du känner dig redo att träffa nya. Förstår att du vill det, särskilt om hon nu börjar träffa andra killar, men egentligen vet du ju inte anledningen till det. Att träffa nya människor överlag efter ett uppbrott tror jag alltid är bra, så man inte fastnar i nått gammalt. Men att träffa nya tjejer kanske får komma när ditt hjärta känner att det är rätt? Kram och lycka till! /Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar