Frågor och svar om ungdomar.se

17 Jun 2014, 11:10 184
Annat, 16 år
Question


Refererar U-tungan på eran logga på någon slags bastu klubb? Eller är ni bara allmänt stonade...Men en fråga kvar..var hamnar detta svar och vem går igenom dem?..tror knappast det är kids som gjort det..

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hallå där!

Vår logga är designad av Mattias Lundin, en grym kille som bland annat designat skivomslag, affischer och loggor för Timbuktu och Looptroop (kolla in hans hemsida här). Tungan i Ungdomar.se-loggan kan anspela på allt från sex, till glädje, kärlek, hat, bitterhet och frustration beroende på hur man ser på den – men några bastuklubbskopplingar har vi inte hört förut ... Vore kul att veta hur du tänker där! :)

Angående din andra fråga så hamnade det hos redaktionen, det vill säga vi som jobbar på Ungdomar.se. Jag som svarade nu heter André och är webbansvarig.

Ha en fin dag!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar