Frågor och svar om träning

17 Jun 2014, 22:26 216
Tjej, 13 år
Question


HEJ! jag är en tjej som är 13 år o väger 53 kg det är 3 dagar som jag bantar jag äter inte choklad, chips,läsk, bröd. Jag springer 30 min om dan. O när på kvällen blir jag hungrig då äter jag vitkål, yoghurt eller 2 st korv jag vill veta om man blir tjock av kycklingkorv o av vitkål bantar jag rätt?

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej!

Jag personligen tror inte på förbud och att träna för att gå ner. Jag tror på att se på sig själv mer hälsosamt och träna för att det är bra och äta varierat, frukost, lunch, middag och två mellanmål ungefär. Det kan låta tråkigt, men för mig finns bara den sanningen för att må bra i det långa loppet. Hoppas du kan känna detsamma, för man blir inte tjock om man försöker leva så, det lovar jag dig! Kram/Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar