Frågor och svar om jobb

30 Jul 2014, 16:24 260

Hur skaffar jag pengar i sommar?

Tjej, 15 år
Question


Jag vill köpa en moppe eftersom alla mina kompisar har skaffat en och jag känner mig utfryst när jag inte kan följa med dom.
Mina föräldrar säger att jag måste betala den själv eftersom dom inte har råd att köpa så dyra saker till mig och min syster.
Jag har funderat på ett sommarjobb men jag är bara 15 så det finns inte många som vill anställa så unga och så går jag på konfirmation mellan 9-13 varje dag.
Jag behöver pengarna och undrar om ni har några tips på små korta arbeten som jag kan ta fast jag är konfirmand. Tacksam för svar!

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hejsan!

Att skaffa pengar när man är i din ålder kan vara knepigt. Här har vi samlat en del tips på hur du kan tjäna pengar om du inte har något sommarjobb.

Lycka till och hoppas att något av tipsen funkar för dig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar