Stöd & Svar

26 Jun 2014, 10:28 97
Kille, 14 år
Question


Hej min penis är krokig och jag mår jätte dåligt över att den är det... jag har sökt upp information och det jag har kommit fram till är att jag har peyronies.... men sen tittade jag på bilder om sjukdomen fast min snopp är inte alls lika krokig som deras... snälla hjälp mig jag mår aå dåligt och vågar inte berätta detta föe någon

Svar
Nina Lindén
Fryshusets Nätvandrare

Hej,

tack för att du skrev till oss. Alla penisar ser olika ut och det är inte alls ovanligt att den pekar åt en visst håll eller är lite krokig men om du är orolig tycker jag att du ska söka upp din närmaste ungdoms mottagning så att de kan undersöka dig. Men som sagt, jag tror inte du har någon anledning alls till att vara orolig.

Med vänliga hälsningar,

Nina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar