Frågor och svar om onanera

20 Aug 2014, 18:39 1069

Bisexuell och sex innan 15 år.

Kille, 14 år
Question


Hej!
Jag är en kille på 14 år och är bi.
Jag har kommit i kontakt med en annan som är 14år och vi kom in på sex och sånt. Han frågade om jag hade runkat med någon och sa nej. Han där emot sa ja och frågade om inte vi kunde
runka tillsammans.
Jag svarade ja och sen sa han jag tar med mig kondom så att vi kan ta steget längre. Vad menar han?
Får man ens ha "sex" innan man är 14år?

Det skulle vara bara med ett litet svar!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej och tack för din fråga!

Det låter lite som att den här killen går fort fram. Å ena sidan är det jättebra att han tänker på att skydda sig själv och dig, å andra sidan var det kanske inte det du var ute efter.

När det gäller åldern, så är det inte så lätt att säga exakt vad som är sex. Att ni t.ex. skulle onanera tillsammans kan också räknas som sex. Och det är inte förbjudet. Det som är förbjudet är att äldre personer utnyttjar yngre sexuellt.

Det viktiga är att du inte gör något som du själv inte vill. Det är bara du som kan bestämma om du vill att ni runkar tillsammans, eller gör någon annat. Oavsett vad den andra kille vill!

Ta hand om dig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar