Frågor och svar om hångel

2 Jul 2014, 14:22 2443

Vad är grovhångel?

Tjej, 14 år
Question


Hej! :)
En dum fråga!
Hur grovhånglar man?
Och vad är grovhångel?
Hur gör man?

Har en så länge pussats med inte riktigt fått tillfälle att kyssas eller hånglat!

Kram

Svar
Annika Scutt
Fryshusets Nätvandrare

Hej,

finns inga dumma frågor! :)

Grovhångel brukar användas som ett uttryck när man kysser och kramar någon, men kanske inte sitter på en buss eller bara bredvid varandra, utan lite mer intimt kanske. Man tar på varann, ligger kanske ner, är i alla fall väldigt nära varann och inget man kanske gör på offentliga ställen. Grovhångel kan vara förspelet man har innan man har sex, eller så behåller man kläderna på och 'bara' hånglar.

Detta är min uppfattning i alla fall, det finns säkert andra beskrivningar på grovhångel.

Det viktigaste att komma ihåg är att för att hångla med någon så måste båda vara med på det, och det behöver inte leda till att man tar av sig kläderna och har sex, men det kan mycket väl leda till det, så man måste veta själv vad man vill!

Ta hand om dig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar