Stöd & Svar

18 Aug 2014, 10:36 137
Tjej, 16 år
Question


Hej! Jag är ganska ung och har märkt nu att jag börjar få ögonkontakt med killar, alltså främlingar när jag är ute i stan t.ex., eller i hotellet utomlands. (ja, du förstår hur jag menar). Så hur gör man egentligen när man får syn på en söt kille? Hur går man fram till den här personen? Ibland händer det att jag märker killen som jag är intresserad av titta på mig när han tror att jag inte märker, fångar hans blick osv. Så hur går man fram till killen? Hur startar man en konversation utan att det känns pinsamt och ''konstigt'' ?

Svar
Nina Lindén
Fryshusets Nätvandrare

Hej,

tack för att du skrivit till oss. Jag skulle rekommendera att när du ser en kille du tycker är söt, fånga hans blick och håll kvar den lite längre än man normalt gör när man ser någon. Om du märker att han besvarar det genom att fortsätta att titta på dig, våga dig på ett litet leende:). Besvarar han det tycker jag att du kan gå fram och bara fråga vad han heter. Är intresset ömsesidigt kommer han säkert starta en konversation med dig.Lycka till!

Vänliga hälsningar,

Nina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar