Stöd & Svar

22 Jul 2014, 11:23 126
Tjej, 15 år
Question


hej, jag är en 15 årig tjej som har en pojkvän några månader tillbaka. allt är jättebra utan att det inte går att ha sex, verklglen inte går.
för ett halvårsen kunde jag inte ens få in tamponger, men nu går det hur bra som helst. kan få in flera fingrar också utan att det gör ont. men så fort vi ska ha sex gör det så ont så jag tror jag ska dö. jah är kåt åh upphetsad inte de heller. Vi har försökt så många gånger nu och känner mig så dum som inte klarar av det.. jag och min pojkvän kan prata om allt, vi jag har såklart berättat att de gör ont osv. men jag vill så gärna och han också. finns det några tips på hur man kan göra?
kram!

Svar
Nina Lindén
Fryshusets Nätvandrare

Hej, 

tack för att du skrev till oss. Jag tror att det som händer är att du omedvetet spänner dig. Försök att slappna av och inte tänka på att det måste funka. Det du beskriver är väldigt vanligt och du ska inte känna dig dum på något sätt. 

Med vänliga hälsningar,

Nina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar