Frågor och svar om lärare

28 Jul 2014, 09:19 295

Behandlas man annorlunda efter sex?

Tjej, 18 år
Question


Hej jag är en Tjej som har haft samlag med dem flesta av mina lärare och jag undrar ifall dem kommer behandla mig annorlunda på grund av det.

Svar
Annika Scutt
Fryshusets Nätvandrare

Hej!

Det är inte lätt för mig att svara på den här frågan, jag känner ju inte dina lärare och vet därför inte hur de hanterar det faktum att de har haft samlag med dig?

Jag tror ju att man får en annan relation till någon man väljer att ha sex med. Det är en väldigt intim sak, som jag tycker passar bäst i en fast relation eftersom man delar med sig av sig själv på ett så personligt sätt. Din kropp är inte till för att utnyttjas utan för att avnjutas av någon som tycker mycket om dig och hela din person, inte bara din kropp! Du är så mycket mer än bara en kropp.

Jag vet att du inte frågade om min åsikt, men kände att det var viktigt att säga detta till dig bara, hoppas det var OK? Ta hand om dig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar