Stöd & Svar

18 Aug 2014, 10:40 115
Tjej, 15 år
Question


Hej!
Jag ska börja nian i höst och ska ha prao en vecka på höst terminen. Mitt drömjobb är att bli lärare och min mentor säger att de kanske är bra att praoa på en skola för att se hur arbetsmiljön är. Men de verkar så tråkigt att bara sitta och observera. Om jag vill praoa på en skola vill jag vara läraren hela tiden. Inte observera och se hur de är att vara lärare för de vet jag redan. För jag vill verkligen praoa på The Body Shop för att jag älskar deras produkter och att jag sedan kanske får ett extrajobb eftersom dem är snälla med att ta in folk som är yngre. Tror du att de är fel att praoa på The body shop om jag redan vet vad jag vill bli och min mentor också säger att de vore bra att praoa på ett ställe där jag kan se hur arbetsmiljön är? Eller är de okej om jag vill praoa på body shop.

Svar
Nina Lindén
Fryshusets Nätvandrare

Hej,

tack för att du skrivit till oss. Vad kul att du redan vet vad du vill göra när du blir vuxen. Det är nu du har chansen att prova på olika saker du tycker verkar intressant så vill du hellre praoa på "The Body Shop" så ser jag inget fel i det. '

Och eftersom du går i skolan och träffar lärare dagligen så har du redan en idé hur arbetsmiljön är där.  

Vänliga hälsningar,

Nina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar