Frågor och svar om sexuellt

16 Aug 2014, 10:36 172
Tjej, 16 år
Question


I början av året träffade jag en kille genom internet, vi började snacka och så och vi frågade massa frågor till varandra om sex, jag är oskuld men jag har sagt till honom att jag inte är oskuld vilket jag ångrar! Sa att jag inte var det för annars hade han säkert inte pratat med mig längre, vi pratar än idag och vi har bestämt oss för att träffas och ha sex. Jag kan rätt mycket om sex och så och tror inte det kommer göra ont första gången, men är bara rädd att han ska få reda på att jag har ljugit om en massa saker. Han verkar vara en bra kille så jag vill inte förlora honom.

Svar
Nina Lindén
Fryshusets Nätvandrare

Hej,

tack för att du skrivit till oss. I den här situationen är det bäst att vara helt ärlig, han kommer ändå förstå att du är oskuld när ni ska ha sex. 

Vänta tills ni träffas och säg bara som det är, att du var orolig att han skulle tappa intresset om du berättade att du var oskuld. Jag är säker på att han kommer förstå.

Vänliga hälsningar,

Nina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar