Stöd & Svar

18 Aug 2014, 10:13 110
Tjej, 16 år
Question


Okej såhär är det jag är en 16 årig tjej som bor i jönköping. För ett par dagar sen så träffade jag min syster bästa kompis som jag har fått känslor för, och som dessutom år 21. Jag tycker om han skit mycket men jag vet att det är fel. Jag vill berätta det för min syster men vet inte hur, hon kommer aldrig att förlåta mig. Hur ska jag göra ? Både med min syster och hennes kompis ?

Svar
Nina Lindén
Fryshusets Nätvandrare

Hej,

tack för att du skrivit till oss. Jag tycker absolut att du ska prata med din syster. Det kan bli en otrolig lättnad för dig att slippa gå och hålla det inne. Det är inte säkert att hon blir arg för det är ju trots allt hennes bästa vän, inte hennes kille. 

Det där med ålderskillnaden tycker jag inte är så farligt. Det beror ju helt på hur mogna ni är för er ålder. Lycka till!

Vänliga hälsningar,

Nina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar