Frågor och svar om utveckling

9 Oct 2014, 10:08 249

Kroppen...

Tjej, 12 år
Question


Hej , jag är 12 år och har inga bröst alls! Det är pinsamt att vara i simahallen. Detär så pinsamt! Min mamma säger att jag kan använda bh med fyllning för att dom ska se större ut men det känns inte bra. Jag har varit och tagit många sprutor och röntkat mig men de hittar inga svar varför jag ligger efter i utväcklingen jag är också jätte kort. Snälla hjälp mig!!!!!!! ;( :(

Svar

Hej!

Du är fortfarande väldigt ung och mkt kommer att hända med din kropp. Jag kan inte svara på varför du kanske är kort för din ålder, men vad det gäller utvecklingen på brösten är du inte efter på något sätt. De flesta får ju inte bröst förrän flera år senare. Jag kan inte ge dig ett bättre svar än att du måste låta det få ta sin tid. :)

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar