Stöd & Svar

18 Aug 2014, 10:08 105
Kille, 14 år
Question


Hej jag har lite problem med min flickvän jag tycker att hennes bästa vän går före mig vad ska jag göra säga det till henne eller? För jag frågar om vi ska hitta på något men då säger hon att hon ska vara med sin bästis hela tiden så hinner knappt vara med henne vad kan man göra åt detta??

Svar
Nina Lindén
Fryshusets Nätvandrare

Hej,

tack för att du skrivit till oss. Jag tycker absolut att du ska prata med henne om det eftersom du tycker att det känns jobbigt för dig. Det klart att hon har rätt att vara med sin bästa vän men eftersom ni faktiskt är tillsammmans borde hon vilja spendera tid med dig också. 

Fråga om det finns någon anledning till att hon hellre träffar henne än dig. Ni kanske kan göra något ihop alla 3 ibland också. Hoppas det går bra!

Vänliga hälsningar,

Nina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar