Stöd & Svar

18 Aug 2014, 12:26 128
Tjej, 18 år
Question


Hej ! Jag undrar om det är normalt att man kan känna i sina drömmar? Eftersom för ett år sen (jag minns det fortfarande) så drömde jag att jag var med i en flygkrash, jag minns inte vem jag satt bredvid: men jag kände när vi störtade, och jag kände elden när planet exploderade; jag seriöst KÄNDE elden, hur varmt det var i några sekunder, sen kände jag att allt blev kallt och svart. Sen slutade drömmen där.

Jag hoppas det inte har något med framtiden att göra, eftersom när min mamma fyller 50, om cirka 3 år. Så vill hon ut och åka med familjen till något land för att fira. Och det kräver troligen en resa med plan. Jag läste något om att "drömmar kan reflektera framtiden" jaa... då är jag ju död inom 3 år i såfall, Hann leva tills jag är 21. Jippiie.. Vad tror du?

Svar
Nina Lindén
Fryshusets Nätvandrare

Hej,

tack för att du skrivit till oss. Det är helt normalt att känna i sin drömmar, nästan som att det är verklighet.

Vänliga hälsningar,

Nina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar