Frågor och svar om blygdläppar

22 Aug 2014, 10:24 825
Tjej, 12 år
Question


Blygdläpp? Är bara tolv år, haft mens 3 gånger, finnar, fått massa hår på snippan och rett stora bröst..Men läskigt, det sticker ut som ett halvt finger på bilder kan det vara blugdleppar, mamma tittade hon tyckte de var stora och hon sa att vi ska kolla på ungdomdmotagningen- men det har kommit nu i sommar. är det farligt? är det normalt min mamma har inte så men på nätet finns det sådana.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Först  vill jag säga att alla ser olika ut. Precis som att vi ser olika ut i ansiktet eller på kroppen så kan vi se olika ut i snippan. Det är inget konstigt! Men om du är orolig så är det jättebra att kolla på ungdomsmottagningen! :)

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar