Frågor och svar om relationer

14 Oct 2014, 11:55 555

Hur får jag kontakt?

Tjej, 17 år
Question


Jag har ett problem och undrar om någon kan hjälpa mig med det?
Jag sov hemma hos en kille jag träffa på en fest och var med honom lite dagen därpå, men jag känner att jag skulle vilja lära känna honom mer än dem timmarna vi spendera med varandra, inte så nyktra. Jag undrar hur jag ska kunna ta kontakt med honom för han ser mig förmodligen bara som tjejen han sov med, jag har dock hans kompis snapchat, om det nu kan hjälpa mig haha. Men hur ska jag lyckas lära känna den här killen mer? Egentligen borde jag inte bry mig eftersom det bara var en engångs händelse men han verkade så trevlig och snäll så jag vill lära känna honom och att han sak lära känna mig.

Svar
Annika Scutt
Fryshusets Nätvandrare

Hej!

Vad roligt att ni funkade så bra tillsammans! Låter ju roligt att du vill lära känna honom bättre. Vem vet, han kanske känner likadant? Jag vet inte hur du tar kontakt med honom om du inte har hans nummer, men du kanske kan kolla om han har Facebook, så kan du skriva till honom där. Var ärlig, och säg att du tycker han var trevlig och rolig att vara med och att du gärna skulle lära känna honom lite mer. Inget konstigt med det! Du kanske kan fråga hans kompis hur du kan få kontakt med honom. Det gjorde faktiskt jag en gång, hörde av mig till en killes kompis och fick hans nummer! :) Lycka till! A

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar