Frågor och svar om mens

4 Sep 2014, 10:46 548
Tjej, 14 år
Question


Hej jag är 14 år och inte fått min mens än!har flytningar,utvecklade bröst "behårad"och alla andra i klassen har fått den påstår dom i alla fall.Min mamma fick det sent oxå kan det bero på det att den inte har kommit.Innan så längtade jag mycket till att jag skulle få den,gör det nu oxå men nu känns det meningslöst att längta för den förbaskade saken kommer ju inte!!! Varför??

Svar

Hej,

När mensen kommer är så olika för olika personer. Jag skulle gissa att även om alla påstår att de fått mens så stämmer inte det. :) 14 år är inget konstigt att inte ha fått mens, särskilt inte som din mamma också fick den sent. Tyvärr finns det inte så mycket mer att göra än att vänta.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar