Frågor och svar om onani

8 Sep 2014, 09:28 11504

Hur runkar man av någon?

Tjej, 15 år
Question


Hur runkar man av någon? Jag har haft sex med min kille men när han frågar om jag kan runka av han blir de ganska stelt eftersom jag inte vill säga ja eftersom jag inte vet hur jag ska göra, hur hårt ska jag hålla? Ska jag andvända glidmedel eller saliv? Hur ser man om han är omskuren?

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hejsan! Det allra viktigaste för ett bra sexliv är kommunikation. Prata därför med din kille om vad han tycker om och hur han vill ha det. Alla killar (och tjejer) är olika och därför finns det inget färdigt recept på hur man ska göra. Han kommer säkert inte tycka du är konstig bara för att du frågar, antagligen kommer han tycka det är nice att du bryr dig och vill göra det skönt för honom.

Lycka till och kika gärna på vår lilla film om onani:

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar