Frågor och svar om mentor

12 Sep 2014, 03:48 671

Några frågor om Tilia!

Tjej, 19 år
Question


Hej!
Jag undrar om du svarar på alla mail du får via Tilia? Finns det chans att få just dig som mentor? (Läste något om att man kunde få en mentor via Tilia) du verkar vara den bästa för just mig, när jag läst om alla olika som jobbar på Tilia!
Hoppas att jag kanske kan få dig isåfall?
Kram

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej!

Yes, vi svarar alltid på alla mail på Tilia. Vi får ganska många så i perioder kan det dröja lite, men som sagt, vi svarar alltid på alla. 

Jag är även mentor men har väldigt fullt just nu, men de som är mentorer finns inte presenterade på sidan, så om du vill kan du skicka ett mail till [email protected] och förklara vad det är din bakgrund är och vilka egenskaper du önskar hos en mentor, jag är övertygad om att det finns fler än just jag som skulle passa dig. 

Kram/Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar