Frågor och svar om jobba

9 Oct 2014, 08:28 160

Prao.

Tjej, 15 år
Question


Hej! Jag är 15 år och vecka 50 ska vi praoa. Jag vill bli lärare då jag blir äldre och många tycker de vore bra om jag praoa på en skola men jag är inte hända procent säker på de för jag vill också praoa på body shop för de verkar jättekul. Vart tycker du att jag borde praoa? Har verkligen beslutsångest. Vet du några ställen man kan få jobb på sen efter prao också?

Svar

Hej!

När man praoar är det viktigaste att man får testa på. Känna sig för. Det kommer förmodligen flera möjligheter till prao. Börja med det som du är mest nyfiken på och ta det andra vid nästa tillfälla. Gör inte för stor sak utav det och känn att det är roligt istället. Stressa inte upp dig utan njut utav möjligheten!

Vad det gäller arbete efter prao har jag inga garanterade platser. Då får man nog helt enkelt gå runt och fråga.

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar