Frågor och svar om kärlek

19 Oct 2014, 11:51 306

Gillar hon mig?

Kille, 12 år
Question


Jag har varit tsm med min tjej ett och ett halvt år. Förut skrev vi jätte mycket till varandra men nu har hon inte svarat på 2 månader. När jag frågar mina kompisar (två killar) om hon svara dom så svara dom ja. Gillar hon mig?

Svar
Madeleine Boström
Föreningen Tilia

Hallå, tack för att du skickade in din fråga. :) 

Det låter konstigt att hon inte har svarat dig på två månader. Ni har ju var tillsammans i ett bra tag och som jag förstår det har detta inte hänt tidigare, utan ni har snackat med varandra regelbundet. Ännu märkligare att hon svarar dina kompisar men inte dig... Tyvärr kan jag inte svara på om hon fortfarande gillar dig, den frågan behöver du fråga henne istället. Fråga rakt ut, om hon gillar dig eller om hon vill göra slut. Svarar hon dig inte så ring från en kompis telefon. Ställ också dig själv frågan, om du vill vara tillsammans med någon som inte svarar dig på två månader? 

Du förtjänar att vara tillsammans med någon som visar dig respekt och kärlek. Med någon som får dig att må bra, som får din mage att pirra och som visar intresse för dig. Tänk på det. <3

Stor kram,
Madeleine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar