Frågor och svar om porr

6 Feb 2015, 13:41 622
Kille, 12 år
Question


Hej!! Jag vet inte vad jag ska börja men jag går rakt på sak.. Det är så att jag typ drömmer att ha sex med min 20 åriga kusin... Jag typ tänker ibland att jag vill så gärna vilja ha sex med henne och det vill jag.. Jag drömmer även om att vi knullar och hånglar mm.. Sen är det också så att min sexlust typ gör mig galen på kvällen ibland (väldigt sällan) att jag måste kolla på porr... Jag vill bara veta om detta är normalt?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det är inget konstigt att drömma om att ha sex med någon, och det är inte olagligt att ha sex med sin kusin (naturligtvis måste båda vara med på det). Det är inte något konstigt med att kolla på porr eller vara väldigt upphetsad heller. Det som är bra att tänka på med porr är att det ska kännas bra att se den. En del porr kanske du tycker är obehaglig och då behöver du inte se den. 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar