Frågor och svar om kärlek

11 Dec 2014, 13:09 257

Att bli kär!

Tjej, 16 år
Question


jag har fått känslor för en kille i skolan som jag har vissa lektioner med. Han brukar alltid fråga mig om hjälp och skrattar med mig och skämtar mycket. Han sneglar alltid åt mitt håll osv. Men nu när jag har gått och blivit kär i honom är jag rädd att han ska få självförtroende och leka med mig om han får reda på det. Han verkade ändå gilla mig men skriver aldrig först på internet, det är jag som fått ta kontakt, vad ska jag göra?:(

Svar

Hej!

Ja, antingen så väntar du och hoppas att han tar första steget och pratar med dig gällande hans känslor, vilket han kanske också tycker är läskigt. Andra alternativet är att du pratar med honom först. :) Vilket känner du dig mest bekväm med?

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar