Frågor och svar om kärlek

10 Dec 2014, 15:20 279

kärleksbekymmer.

Tjej, 15 år
Question


Hej! Jag har varit kär i en kille väldigt länge och det har känts som att han gillat mig också. Vi har gått på bio, varit hemma hos varandra och när jag har frusit har han lånat ut sin jacka osv. Det kändes som att det var påväg att bli något mer. Men igår fick jag veta att han inte gillade mig och jag blev väldigt ledsen. Det gör ont i hela mig och att behöva träffa honom varje dag i skolan kommer inte direkt göra det bättre.
Den här killen berättade dessutom för mig en sak som han inte berättat för någon annan. Att hans mamma är alkoholist. Det känns hemskt att veta det utan att kunna göra något. Jag vet inte vad jag ska göra? Jag vill ju hjälpa honom och samtidigt komma över honom och bli glad igen. Vad ska jag göra?

Svar

Hej!

Jag tror att det skulle gynna dig att prata direkt med honom. Om du hörde att han inte gillar dig från ngn annan kan det vara så att det är felaktig info. Prata med honom, tänk om du går miste om ngt bra bara för att du lyssnat på ngn annan än han. Våga, var modig!

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar