Frågor och svar om kärlek

6 Jan 2015, 18:52 168
Kille, 17 år
Question


Hej, jag är en 17 årig kille och funderar oerhört mycket om tjejer, hur mitt liv skulle kunna vara annorlunda om jag hade en flickvän men jag orkar inte leta efter någon. Men jag saknar någon att mysa med. Hur kan jag "hitta" en tjej som söker samma sak, en romantisk relation?

Svar
Madeleine Boström
Föreningen Tilia

Hallå, tack för din fråga. 

Det bästa är ofta att inte leta, plötsligt så dyker rätt person bara upp. Men jag förstår känslan av att sakna någon att mysa med, så kanske skall du hålla ögonen lite mer öppna? Hör med dina vänner och deras bekanta? Umgås med bekanta tjejer? Se vart det leder? 

Annars finns ju alltid möjlighet för att träffa någon på nätet, men där vill jag dock råda dig till att vara extra försiktig, och alltid ha med någon annan första gången du träffar personen. 

Jag tror att det är många tjejer som söker efter precis samma som du och håller tummarna för att du finner någon! 

Kramar,
Madeleine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar