Frågor och svar om kärlek

5 Feb 2015, 17:38 159
Tjej, 20 år
Question


Hej! Behöver Svar snabbt. Vad anser du är problemet när killen säger att han tycker man är för på och inte vet hur han ska hantera det och efter det inte hört av sig? Detta sa han i fredags..

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Att vara kär är bland det bästa och värsta som finns. Lika härligt och kul som det kan vara, lika svårt och ångestfyllt när det inte går som man vill och när man inte vet hur den andra känner.

Det som gör det extra svårt är ju att vi människor är så olika. Den här killen kanske tycker om att ta det lugnt och lära känna dig under en längre tid, och du känner dig otålig och väldigt intresserad av honom. 

Det kan vara bra om du låter det ta lite tid och försöker att ta det lugnt, även om det är väldigt jobbigt när man är jättekär.

Ta hand om dig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar