Frågor och svar om kärlek

5 Feb 2015, 17:19 150
Tjej, 16 år
Question


Jag träffade killen jag varit kär i flera år i sommras.Vi sa att vi var på gång men tiden gick o skolan började och vi hördes aldrig av. Senare träffade jag en annan men snabbt kände jag att jag inte hade känslor för honom. För har det fortfarande för den andra. Jag sa det till honom men han säger att han gått vidare och säger att han blev disssat. Vad skall jag göra för att få tillbaka honom. För jag är verkligen så otroligt kär i honom..

Svar
Helena Meyer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej och tack för att du skriver till oss med din fråga!

Tyvärr är det inte alltid så att kärleken inte håller, av olika anledningar. Det kan vara som i ert fall, att ni velat olika saker vid olika tidpunkter och det därför inte blev något. Ibland kan man hitta tillbaka till varandra, men ibland kanske det inte var meningen att det skulle bli något. Du kan inte göra mer än att visa ditt intresse för den här killen. Om han inte vill föröka igen så måste du respektera det. 

Ta hand om dig! 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar