Frågor och svar om mediciner

5 Feb 2015, 16:55 163
Tjej, 16 år
Question


Hej..
Asså seriöst, nu orkar jag inte mer :( BUP på öppenvården skickar mig till inläggning, efter typ 3 dagar skickar de hem mig och BUP skickar tillbaka mig osv. SERIÖST JAG ORKAR INTE. Ingen lyssnar på mig, de tror allt bli bra om jag skickas som ett paket. Sedan sättet det in ADHD/ADD medicin utan att kolla om jag har de. Och en massa annan skit :( FUCK :(
Vill inte leva mer :(

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej och tack för att du skriver till mig med din fråga!

Vad tråkigt att du blir runtbollad i vården. Jag blir verkligen ledsen för din skull, för det låter inte alls som att du får den trygghet och hjälp du behöver och har rätt till! 

Jag vet ju inte varför du varit inlagd eller får ADHD-medicin, men det låter ju inte som att de har utrett dig ordentligt och inte heller gett dig den information som du behöver. Det är klart att det inte blir bättre av att de skickar runt dig som ett paket! <3

Jag förstår din ilska och frustration och att det kan kännas som att livet inte är värt att leva. Jag tycker att du ska kontakta föreningen Tilia, antingen här på Ungdomar eller i deras chatt på www.foreningentilia.se De har öppet alla dagar i veckan och du kan vara helt anonym. De är helt fantastiska. Du får gärna skriva till mig igen om du vill!

Ta hand om dig!

Varm kram Helena

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar