Frågor och svar om kärlek

6 Jan 2015, 17:43 180
Kille, 15 år
Question


Hej

Jag är en kille som bor i utomlands, jag flyttade från Sverige för två år sedan. Sista året jag bodde där började jag älska en tjej, men sedan flyttade jag där ifrån. Jag tänker på henne varje dag och jag kollar på hennes fb och ser om hon har lagt till bilder osv. Det gör ont att tänka på henne för jag älskar henne så mycket och jag har inte gillat någon tjej sedan dess, så nu vet jag inte vad jag ska göra. När jag försöker glömma henne så går det inte. Så snälla hjälp mig och säg vad jag ska göra.

Svar
Madeleine Boström
Föreningen Tilia

Hejsan, tack för att du skickade in din fråga och delade med dig av din situation.

Obesvarad kärlek är alltid jobbigt, men vet hon att du älskar henne? Kanske vill du berätta det för henne? Nu vet jag att du inte bor i Sverige, men man kan vara tillsammans och ha distansförhållande, om båda vill det. :) 

Jag hoppas att hon besvarar din kärlek och att ni finner en lösning som passar er.

Stor kram,

Madeleine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar