Frågor och svar om kärlek

6 Jan 2015, 20:47 475
Tjej, 15 år
Question


Hej jag är riktigt kär i en kille. Jag har aldrig haft såna känslor för en kille förut. Men han har en flickvän och det gör ont i mig varje gång jag ser han hålla om henne och pussa på henne. Men annars är jag väldigt glad när jag ser han. Och mina vänner tycker jag är för på han. Att jag ser på han för mycket. Går efter han för mycket. Ibland tänker jag på att sluta älska han. Vad ska jag göra? Hjälp!

Svar
Madeleine Boström
Föreningen Tilia

Hej, tack för din fråga! 

Vad härligt att höra att du är kär och att du har starka känslor för en kille. Det var dock olyckligt att höra, att han redan har en flickvän. :( 

Du kan alltid ge hintar om att du gillar honom, men är han i ett lyckligt förhållande med sin tjej så är det viktigt att du respekterar det, även om det gör jätte ont i hjärtat och känns förfärligt. <3

Men ge inte upp hoppet, någon gång i framtiden kanske du är den tjejen som han står och håller om och pussar på. Men just nu får du tyvärr respektera att någon annan har den platsen i hans hjärta. 

Kramar,

Madeleine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar