Frågor och svar om kärlek

7 Jan 2015, 16:42 653
Tjej, 13 år
Question


För några dagar sedan blev jag kär i en kille, han är verkligen super snygg. Det var på en cup och det som var problemet var att innan jag blev kär så körde vi sanning eller konka (han var inte med, men några andra killar). Jag tog sanning och fick frågan om jag var kär eller inte. Då var jag ju inte kär så jag svarade att jag inte var det. Nu är jag rädd för om han också gillar mig att de killarna som var med på sanning eller konka har sagt till honom att jag inte är kär. Det verkar som att han är kär i mig, för när vi skulle äta lunch då satt hela kill-laget vid ett bord och åt när vi kom. Den killen jag gillar satt och pratade med 2 andra om något jag inte hörde och när de såg mig så gjorde killen ett tecken på att de skulle vara tysta (typ att de inte ville att jag skulle höra) Kanske pratade han om mig, att han gillade mig.. Eller också att han inte gillade mig :/ Vad ska jag göra?

Svar
Madeleine Boström
Föreningen Tilia

Hej, tack för att du skickade in dina tankar och funderingar till mig. 

Givetvis är det svårt för dig att veta vad han tänker och känner, och enda sättet du kan ta reda på det är genom att fråga honom. Kanske kan du fråga honom direkt? Eller fråga hans kompis? Annars kan du alltid skriva ett meddelande? :) 

Känner du att du inte vågar fråga honom så kan alternativ två vara att ha tålamod och se om han tar första steget. <3

Kramar,

Madeleine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar