Frågor och svar om obesvarad kärlek

25 Mar 2015, 14:50 542

Att våga kyssas!

Tjej, 17 år
Question


Jag är 17 år och har träffat en kille. Vi har snackat jättemycket på internet och träffats i skolan. Han är lika gammal som mig.
Jag gillar honom, jättemycket. Och jag vet att han gillar mig.

Innan har jag endast haft ett förhållande med en kille i mitt liv. Jag har hånglat med två. Nu är det så att jag har väldigt dåligt självförtroende. När jag hade sex med mitt ex vågade jag inte ta för mig, jag vågade inte göra något under själva sexakten. Och jag hånglade nästan aldrig med honom. Jag kan, men jag vågar inte.

Jag har nu haft sex med denna nya killen, det gick ganska bra. Jag vågade inte göra så mycket men han tyckte det var bra ändå. Men jag vågar inte pussa honom, eller hångla med honom. Det känns som om jag är dålig på det, jag har ju inte så mycket erfarenhet. Så jag vågar inte. Att ha sex med honom är mindre ''pinsamt'', eftersom då behöver jag inte göra så mycket. Dock så vill jag det, jag vill visa vad jag kan. Jag VILL hångla och pussa på honom. Varför går det inte? :/

Jag är så feg, men jag kan inte hjälpa det..

Svar

Hej!

Jag tror att det sitter mkt hos dig själv. Om du tar steget att antingen lära dig att kyssas eller våga prova, så ska du se att du får positiv respons. :)

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar