Frågor och svar om p-piller

27 Jan 2015, 10:55 547
Tjej, 16 år
Question


Hej!
Jag går på p-piller och har gjort det sen i somras 2014. Jag har precis haft min mens, den slutade igår men hade fortfarande bruna "flytningar" (eller vad jag ska kalla det) idag när jag hade sex. Vi låg på sidan båda två och jag kände en liten smärta hela tiden som jag inte brydde mig om, och sedan blödde jag när jag skulle torka bort min killes kom. Kan det vara farligt eller är det bara ett litet sår som skapats tro?
Det är precis vid insidan av slidan som där kom blod. Det är inte som mens, utan det kommer lite blod när jag torkar där :/

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det är jättesvårt att svara på såhär på mail. Eftersom det gjorde lite ont och blödde så tycker jag att du ska kontakta din ungdomsmottagning. Det är med största sannolikhet inte farligt, men det kan vara något annat som behövs kollas. 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar