Frågor och svar om kärlek

22 Feb 2015, 16:58 249
Tjej, 11 år
Question


Hej!

För ett år sedan blev jag kär i en kille. Han går inte i min klass men i samma årskurs och skola. Jag vågar inte visa honom det men ibland känns det som om han också gillar mig. En gång satte han sig bredvid mig på lunchen och en gång glodde han typ på mig och log lite. En gång när vi skulle se en show kollade han också på mig. När vi var utanför skolan glodde han på mig och log igen. Jag mår liksom dåligt för att jag inte vet om han gillar mig och nu är det värre. För en vecka sen slutade jag vara kär och nu är jag det igen för att han typ fortfarande glor på mig. Han e typ snäll och så. Mina vänner vet inget om honom och vill inte berätta heller. Orkar liksom inte mer. Vågar inte sms honom. Jag älskar verkligen honom. Gillar han mig eller?

Svar
Madeleine Boström
Föreningen Tilia

Hej, tack för din fråga. <3 

Det är svårt för mig att svara på om han gillar dig, men det låter helt klart som att han ger signaler som tyder på att han gillar dig. :) 


Det finns bara ett sätt att ta reda på det, fråga honom. ;) 

Kramar,
Madeleine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar