Frågor och svar om nakenbilder

3 Feb 2015, 14:30 392
Kille, 21 år
Question


Hejsan. Är en kille som har pratat med en tjej ett tag nu, hon är 17 snart 18 och vill ha nakenbild på mig. Har inte skickat för jag vet inte om det är okej eller inte. Har inte velat ha några bilder på henne då hon är under 18.

Tacksam för svar. Mvh

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Jag tycker att det låter klokt av dig att du inte vill att hon skickar bilder till dig då hon är under 18. Om du vill skicka en bild eller inte är helt upp till dig, det finns inget rätt eller fel. Däremot ska du aldrig göra något om det inte känns helt rätt och jag tolkar ditt mail som att det inte riktigt gör det. Du behöver inte förklara dig på något sätt utan skriv bara att du inte vill skicka en nakenbild om det är så du känner.

Ta hand om dig! 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar