Frågor och svar om sex

25 Mar 2015, 14:34 644

Sex innan man kanske är redo...

Tjej, 14 år
Question


hej, jag 14 år och har "förlorat oskulden" eller asså det va ju inte riktigt utan det va mer att han tog in den sen ut den. Vet inte hur jag ska förklara det. Jag höll mycket på med en kille och sedan så skulle vi bara testa. det gjorde ont så han tog bara in den en gång. Är jätte rädd att folk ska veta då jag är alban. och kommer få riktigt dåligt rykte. En person kom till mig idag och frågade om de va sant. när jag frågade killen om han hade sagt något så sa han nej. Vad ska jag göra? får panik här.

Svar

Hej!

Jag vet faktiskt inte vad jag ska ge för direkt råd. Eftersom att du inte vill att detta ska komma ut borde du prata med den killen och be honom att respektera att du vill att ni behåller detta för er själva. Sen måste du nog lita på att det är så. Eller så står du på dig och säger att ingen har med ditt sexliv att göra och sex är faktiskt inget som man ska skämmas för.

Det är helt upp till vad du känner är rätt för just dig.

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar