Stöd & Svar

12 Feb 2015, 10:12 97

Hallå, jag råkade ta min sockerpilla för tidigt, måste jag fortsätta så jag får mensen eller kan jag ta vanliga ppiller, och ska jag ta en ppilla idag ellet vänta tills imorgon?

Tjej, 17 år
Question


Hallå, jag råkade ta min sockerpilla för tidigt, måste jag fortsätta så jag får mensen eller kan jag ta vanliga ppiller, och ska jag ta en ppilla idag ellet vänta tills imorgon? Tacksam för så snabbt svar som möjligt

Svar
Charlotte Hallgren
Föreningen Tilia

Hej

Tack för din fråga. Dessvärre har vi ingen barnmorska eller gynekolog som kan svara på din fråga och jag är inte så kunnig inom just det området. Om jag var du skulle jag kontakta min läkare eller din närmaste ungdomsmottagning som kan svara på din fråga.

http://ungdomsmottagningar.se/

Lycka till.

Charlotte

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar