Frågor och svar om runka

22 Feb 2015, 09:24 14070
Kille, 20 år
Question


Hejsan. Jag är i princip kåt varje dag, runkar varje dag innan jag går och lägger mig och ibland direkt när jag kommer hem. Jag älskar att visa upp mig i cam när jag gör det också, blir som kåtast då. Min första fråga är, är det normalt? Min andra fråga är, folk som sett min penis säger att den är stor, är 21.5 cm stort? Onormalt alltså? Och kan det vara därför jag tycker om så mycket att visa den?

Svar
Madeleine Boström
Föreningen Tilia

Hej,

Det är väldigt svårt att svara på om det är normalt. Vårt sexuella beteende är helt individuellt och är därför olika från person till person. En del kanske hade tyckt att det var pinsamt att runka i webcam medan andra njuter av det - det är som sagt helt individuellt. Detsamma gäller med hur ofta man runkar, ofta går det också i perioder. 

21,5 cm är längre än medellängden på en svensk penis enligt snopp.nu Om det är därför du tycker om att via den så mycket, kan endast du svara på. ;) 


Bästa hälsningar,
Madeleine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar