Frågor och svar om kär

22 Feb 2015, 09:10 185
Tjej, 13 år
Question


Hej!

Jag är en tjej på 13 år. Jag är stört kär i en kille som går i 7:an. jag går själv i 6:an. Han är min granne och vi träffas alltid vid pinsamma sammanhang. Jag skrev till honom och sånt. Jag gillar honom verkligen. Jag pratar om honom hela tiden. Jag vet inte vad jag ska göra! Har du några råd? Snälla hjälp! Behöver svar nu innan jag flippar ut snälla hjälp!

Svar
Madeleine Boström
Föreningen Tilia

Hejsan, tack för din fråga. 

Vad härligt att du är kär och vad modig du är som har skrivit till honom. :) 

Ett tips är att du väljer att prata mer med honom, än om honom. Visa för honom att du är intresserad, det hjälper inte om alla andra vet det, men han går ovetandes. ;) Kanske kan ni hänga bara ni två? Kanske kan du berätta för honom vad du känner? Kanske känner han likadant? 

Lycka till!

Kram Madeleine <3 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar