Frågor och svar om kärlekstrubbel

16 Jun 2015, 11:31 644

Kärlek - hur göra?

Tjej, 13 år
Question


Hej jag har varit tillsammans med en kille som går i 5an och jag går i 8an fast vi gjorde slut kanske 2 gånger för att jag var avundsjuk för att han var me andra tjejer fast från början när vi blev ihop han var aldrig med andra tjejer men sen jag gjorde slut för att jag gillade inte honom så mycket sen frågade igen på chans om han och jag kunde vara tillsammans han sa att han skullle tänka fast hans svar var nej men sen jag kämpade för honom för att jag blev förälskad :/ :( vi blev ihop igen sen han gjorde slut sen vi blev ihop igen sen han hade en bästakompistjej han var med henne alltid och så.. hon fyllde år så frågade han på chans henne sen gjorde han slut med mig.. jag blev så sårad jag gillar honom forft i skolan han kollar på mig och så vet inte vad jag ska göra ska jag sluta gilla honom eller ska jag kämpa tills jag får tillbaka min stora kärlek?

Svar

Hej!

Mitt tips till dig är att låta det vara lite. Det verkar som att det gått väldigt många turer er emellan. Ta en paus från det och låt känslorna landa lite.

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar