Frågor och svar om obesvarad kärlek

16 Jun 2015, 11:46 821

Obesvarad kärlek...

Kille, 14 år
Question


Hej!
Jag gillar en tjej som har gått i min klass i ungefär sju månader nu, på alla hjärtans dag (2015) så frågade jag hemme "will you be my valentine?" Hon sa ja. Men dagen efter så skrev hon att hon inte visste vad hon ville etc. Trots att vi skrivit sedan dag ett! Så hon gjorde slut och sa att hon inte kunde. För några dagar sedan fick jag reda på att hon blivit tillsammans med någon (trots att hon sagt till mig att hon inte kunde), jag frågade henne varför hon kunde med han men inte med mig? Hon svarade att han var en gammal kompis som hon hadde gått igenom saker med.
Nu vill jag att hon ska få veta att jag verkligen gillar henne men jag vet inte hur! Hon är ju redan tillsammans med någon, ja, men hon måste få veta hur jag känner! Några tips? Jag vill helst inte gå rakt på och skriva "jag gillar dig" utan typ som en kod eller något...

Svar

Hej!

Jag tror nog att hon vet/förstår att du gillar henne, men hon har valt en annan. Jag skulle nog rekommendera dig att inte utsätta dig själv för en jakt på ngn som valt att inte vara med dig. Var rädd om ditt hjärta och hitta ngn som helt uteslutande vill vara med dig och ingen annan.

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar