Frågor och svar om obesvarad kärlek

24 Jun 2015, 15:37 514

Jag är kär i en kille men vågar inte fråga chans

Tjej, 13 år
Question


Hej! Jag har varit kär i en kille i flera år... Under den tiden så ignorerade jag det och sa till mig själv att "du tror bara att du är kär i honom för att han är så snygg" jag var ihop med andra killar... Men det kändes inte rätt! Jag till och med hjälpte den här killen att bli ihop med min kompis... Nu inser jag hur fel allt detta var!!!!!! Jag ÄR kär i honom! Och jag kan inte sluta stirra på honom.... Jag har honom på snapchat! Men vågar inte ta steget!!!!
Nu vet mina vänner om det och de vill att jag ska fråga chans men jag vågar inte och vet inte hur... Frågar man chans när man är 13 ÅR!!!!!

/från tjejen som har panik....

Svar
Charlotte Hallgren
Föreningen Tilia

Hej och tack för din fråga

Självkart kan man fråga chans när du är 13 år. Kontakta honom och visa att du gillar honom. Vad har du att förlora. Friskt vågat är ju hälften vunnet, eller hur!

Lycka till <3

/Charlotte

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar