Frågor och svar om kärleksrelationer

24 Jun 2015, 15:40 408

Jag gillar en kille som nu sagt att han gillar mig med, kan jag lita på det?

Tjej, 13 år
Question


Jag har gillat en kille ganska länge nu försökt att gömma det för honom o för andra genom att bete mig som om ja hatar honom .o det kändes omöjligt att han gilla mig han brukade prata om nån tjej.fast på riktigt gillar ja honom väldigt mycket.för nån dag sen fick killens bästis reda på att jag gillar hans bästis.o igår fick han veta att jag gillar honom o helt plötsligt börjar han skypa med mig o säger att han gillar mig o att han vet att jag gillar honom tillbax .vet inte vad jag ska tro gillar han mig på riktigt?det känns lite som ett skämt så ja ringer honom o han säger att det är sant.han är ganska feg av sig så han skulle aldrig ljuga om nått sånt o ja littar på honom .men det känss så ovärkligt vad ska jag säga på måndag har aldrig varit ihop förut vad ska jag göra?

Svar
Charlotte Hallgren
Föreningen Tilia

Hej

Det är väl bara underbart! Tro på dig själv och lita på honom när han säger att han gillar dig, för det gör han säkert. Jag brukar alltid tänka att jag ska lite på det folk säger tills motsatsen är bevisad, det brukar vara ett bra motto. Våga vara den du är och visa dina känslor och visa att du gillar honom så tror jag verkligen att det kommer gå bra för er två.

Stort lycka till!

/Charlotte

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar