Frågor och svar om obesvarad kärlek

7 Jul 2015, 15:58 216

jag å min ex träffade varandra precis för en månad och vi skrev träffades å allt va normal som vi va tsm igen. men va menas det när en tjej älskar dig men inte kär i dig?

Tjej, 17 år
Question


jag å min ex träffade varandra precis för en månad och vi skrev träffades å allt va normal som vi va tsm igen. men va menas det när en tjej älskar dig men inte kär i dig? vi var 99 procent nära att har sex och vi valde att gick olika håll för vi va ihop en gång i tiden innan och vi tyckte det inte var passade att va tsm igen. direkt efter de träffade hon en ny kille och sen ringde jag å fråga varför å hon sa att hon vet själv inte och det känns lixom att hon ångra att hon sa vi skulle gå olika håll för hon säger att vi skulle kunna va bästa vänner å kunna träffas å snakka mysa osv vilken jag inte vill alls för x är x och det dra man ett strek över lixom. undra ba va kan jag gör för det skulle va bäst för henne för jag vet redan vad som är bäst för mig!

Svar
Charlotte Hallgren
Föreningen Tilia

Hej

Tack för din fråga. Ja vad som menas när en tjej säger att hon älskar dig men inte är kär i dig är väldigt svårt att svara på och det finns säkert tusen olika svar på den frågan men jag tolkar det som att hon menar att hon vill ha dig i sitt liv och att hon bryr sig om dig men att hon vill ha dig i sitt liv och inte vara utan dig. Du får själv tänka igenom hur du känner att du vill att er relation ska vara. Den ska ju bygga på respekt, öppenhet och ärlighet tycker jag och klarar du att ha en kontakt med tjejen utan att ni är ett par och du kan må bra i det är väl det en idé men i annat fall kanske du ska ställa henne lite mer mot väggen och be henne att faktiskt göra ett val.

/Charlotte

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar