Frågor och svar om kärlek

23 Apr 2015, 13:39 317
Kille, 18 år
Question


Hej. Jag och en tjej träffades för en månad sen. Vi har redan sagt att vi tycker om varandra. Men nu har vi insett att vi gått för fort fram och bestämt att lära känna varandra mer. Men problemet är att vi inte pratat med varandra på några dagar efter vi bestämde oss för detta. Vad ska jag göra åt de?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det är lite svårt för mig att svara eftersom jag inte vet exakt vad som har hänt. Jag tycker att du är modig som har tagit kontakt med mig! 

För mig låter det som att hon är viktig för dig, och du vill verkligen att det här ska bli rätt och bra. 

Kanske kan du kontakta henne igen och fråga om ni ska göra något neutralt, som att gå på museum eller promenad? Eller ta en fika? 

Det finns inga rätt eller fel, utan du måste känna efter själv vad som är en bra lösning för dig och henne. Om ni fortsätter att inte ha kontakt så kan du ju skicka ett mess och fråga rakt ut? 

Ta hand om dig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar