Stöd & Svar

8 Jul 2015, 10:48 191
Tjej, 16 år
Question


Hej. Jag och. Min kille har dejtat i ungefär 4 månader nu och igår gick vi snäppet längre, problemet är att jag inte är oskuld men han är och jag älskar dominanta sex ifrån parten. Iallafall, "sexet" var skönt men inte skönt nog för att jag skulle liksom njuta.. Hur säger man det t någon man älskar?

Svar
Bonnie Friedh
Trygga Barnen

Hej!

Tyvärr så svarar jag bara på frågor om missbruk/att vara anhörig till någon med missbruksproblematik. Men när det gäller frågor om relationer/sex och samlevnad så vill jag slå ett slag för sajten www.umo.se som är väldigt bra och där man kan hitta mycket bra info och där kan man även ställa frågor om sex och samlevnad och relationer i deras forum! Lycka till! Varma hälsningar Bonnie

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar